Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
30.11.2021, Jan Vítek, aktualita
Microsoft si dle ohlasů hráčů nedokázal ohlídat svou hru Halo Infinite, aby se nestala už ve své betaverzi semeništěm podvodníků. To se přitom týká PC hráčů, na které si stěžují konzolisté, kteří žádají i zrušení funkce crossplay. 
631275 (287) | 1.12.20219:33
Cross play je zlo, pokud nejde vypnout.

Konzolisti si stěžují na cheatující PCčkáře ­(kterých není málo, ale aspoň za to někdy dostanou ban­)


a PCčkáři si stěžují na ­"cheatující­" konzolisty... ­(kterých je 100%, jen to není 3rd party cheatovací software, ale integrovaný aim­-assist kompenzující nemotorné ovládání controllerem­)


Takže frustrovaná je většina.

Moc bych si přál aby u kompetitivních titulů byl cross­-play vypnutelný


btw,
když jsem si k pc připojil controller a zapnul aim assist, tak byl ze mě bůh odstřelovačů. To takhle vystřelíte někam do nebe a nepřítel dostane headshot přes půl mapy. Žádné zadržování dechu, pečlivé nadsazení zaměřovacího kříže podle vzdálenosti k cíli, nenene, prostě střelíte někam, kde tušíte nepřítele a necháte pracovat algoritmy.
Odpovědět2  0
m2fizy (49) | 30.11.202116:39
podla mna to vobec nieje o tom ze su to cheaters ... skor je to o tom ze po dlhom ­"adorovani­" konzolistov, ze aky su husty hraci ... sa konecne ukazalo ako je to v realite konzola vs PC.

A je vidiet ze PC hrac ma v kazdom ohlade navrch ... ale kedze sa potvrdilo to ze konzolovy hraci su lamy ... tak radsej ako ­"verejne­" ukazovat to ze su to proste lamy ­(loosers­), budeme ­"verejne­" ociernovat PC hracov ze su to cheaters.

Ved ako inac, ked na niekoho ­/ nieco nemaju inteligenciu a skill, radsej ho stiahnu na svoju uroven kde samozrejme vyhraju lebo maju viac skusenosti ­(na tejto urovni­).

Taktiez som dobry hrac CS a zakazdym ked hram som najlepsi nie len v mojom teame ... ale v oboch teamoch a samozrejme ako to dopada ... vzdy som pre deti­/lamy cheater ... sranda ale je ze za 17 rokov na steame som zatial ziadny ban za cheatovanie nedostal ... preco asi ...
Odpovědět3  2
ugh (20) | 30.11.202114:52
Vždyť není nic jednoduššího, než udělat crossplay opt­-out.

Kdysi, když jsem hrával Vietcong, tak mě taky pořád vyhazovali za cheaty. A při tom jsem měl navrch jen díky tomu, že jsem znal mapu ­(Halong port­) a používal při hraní mozek.
Odpovědět2  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.